Hygge: Umeće srećnog života na danski način

Hygge: Umeće srećnog života na danski način

U našem ubrzanom svetu, danski koncept "Hygge" nudi osvežavajuću životnu filozofiju. Izgovara se "hige," Hygge je sve o stvaranju tople, prijatne atmosfere i uživanju u jednostavnim životnim zadovoljstvima. Radi se o osećanju udobnosti, zadovoljstva i povezanosti, bilo da ste ušuškani sa dobrom knjigom, delite obrok sa voljenima, ili jednostavno uživate u sjaju sveća.

Zamislite da uđete u dom koji vas trenutno obavija osećajem udobnosti i spokoja. Naš miris za dom, inspirisan Hygge načinom života, donosi taj osećaj u vaš prostor sa pažljivo odabranom mešavinom nota.

Na vrhu, miris otvara začinskom toplinom bibera i svežim, smolastim mirisom elemi. Ove osvežavajuće note stvaraju trenutni osećaj topline i dobrodošlice, postavljajući scenu za udobno putovanje koje sledi.

Kako se miris razvija, srce otkriva delikatni buket ruže i jasmina, isprepleten sa bogatom, kremastom aromom tonke. Ovo cvetno srce odiše osećajem smirenosti i opuštanja, podsećajući na prijatno veče provedeno sa voljenima, ušuškani u meke ćebad i iskrene razgovore.

Bazne note našeg parfema inspirisanog Hygge-om pružaju temelj i dugotrajan završetak. Sandalovina, benzoin, kedar, amber i vanila se besprekorno mešaju kako bi stvorili duboku, toplinu koja se zadržava u vazduhu, baš kao i trajna udobnost Hygge ispunjenog doma. Ove bazne note bude osećaj ušuškanosti u udobnom kokonu, gde brige nestaju i preovladava spokoj.

Svaka kap našeg parfema pretvara vaš prostor u utočište udobnosti i mira. Služi kao blag podsetnik da usporite, uživate u trenutku i pronađete radost u jednostavnim životnim zadovoljstvima. Bilo da se opuštate nakon dugog dana ili stvarate prijatno okruženje za prijatelje i porodicu, naš miris inspirisan Hygge-om je savršeni saputnik.

Zašto ne biste uneli dašak Hygge-a u svoj dom? Prihvatite umetnost udobnog života i otkrijte magiju Hygge-a sa našim izuzetnim mirisom. Jer na kraju, to su jednostavne stvari koje život čine zaista lepim.

Više o Hygge konceptu života možete pročitati ovde.

 

 Piše: ANASTASIA Privalova za Like a therapy Fragrance 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.